Dodatkowe Informacje |
Brok, dnia 23.05.2018 r.
Nr 7011.14.18
Z A W I A D O M I E N I E
O WYBORZE OFERTY
Burmistrz Gminy Brok zawiadamia, iż w prowadzonym zapytaniu ofertowym na „Wyłączną sprzedaż sprężynek ziemniaczanych i ziemniaka na patyku podczas imprezy pn. 40 „Dni Broku i Puszczy Białej” w Broku wybrana została oferta złożona przez: P.H.U. ANMAR Mirosław Mroczek, 05-300 Mińsk Mazowiecki, ul. B. Chrobrego 1
Oferta zawierała najwyższą kwotę opłaty za udostępnienie miejsca (1100,00 zł), w kryterium oceny ofert uzyskała najwyższą liczbę punktów.
Burmistrz Gminy Brok
/-/ Marek Młyński
Brok dnia 16.04.2018 r.
Nr 7021.6.18
Zapytanie ofertowe na
„Wyłączną sprzedaż sprężynek ziemniaczanych i ziemniaka na patyku
podczas imprezy „ 40 Dni Broku i Puszczy Białej” w Broku
-
Organizator: Gmina Brok, Plac Kościelny 6, 07-306 Brok
-
Nazwa, termin i miejsce imprezy:
„40. Dni Broku i Puszczy Białej” w Broku, w dniach 7-8 lipca 2018 r.
Teren imprezy to Plaża Miejska w Broku.
-
Zakres usługi:
-
Wykonawca wybrany na podstawie najkorzystniejszej oferty, zobowiązany będzie do zapewnienia usługi w podanym zakresie podczas imprezy „40. Dni Broku i Puszczy Białej” w Broku, w dniach 7-8 lipca 2018 r.
-
W ramach usługi oferent zobowiązuje się zorganizować min. dwa stanowiska ze sprężynką ziemniaczaną i ziemniakiem na patyku wyposażone w sprzęt umożliwiający sprawną obsługę klientów.
-
Wykonawca zobowiązany będzie do rozstawienia stanowiska zgodnie z wytycznymi Organizatora.
-
Wykonawca zobowiązany będzie do obsługi punktu sprzedaży w trakcie trwania imprezy oraz do bieżącego utrzymania czystości w granicach swojego obszaru, a także do zapewnienia odpowiedniej ilości pojemników na odpady przy swoim stanowisku.
-
Wykonawca zobowiązany będzie do posiadania sprawnych instalacji i urządzeń elektrycznych.
-
Wykonawca odpowiada za spełnienia wymogów higieniczno – sanitarnych podczas w/w imprezy – decyzja Powiatowej Stacji – Epidemiologicznej (załącznik do oferty– skan).
-
Wykonawca zobowiązuje się we własnym zakresie zapewnić dostawę wody do własnych potrzeb.
-
Zakres obowiązków organizatora:
-
Organizator niezwłocznie po wyborze najkorzystniejszej oferty podpisze umowę z Wykonawcą.
-
Organizator zapewni w trakcie trwania imprezy występy artystyczne na scenie oraz inne atrakcje.
-
Organizator zapewni profesjonalną ochronę podczas trwania w/w Imprezy i na terenie imprezy.
-
Organizator zapewni dostęp do przenośnych kabin WC (TOI-TOI).
-
Organizator nie ponosi odpowiedzialności za szkody w mieniu Wykonawcy oraz osób, którymi Wykonawca się posługuje przy wykonywaniu umowy zawartej z Organizatorem wyrządzonych przez:
- uczestników imprezy,
- służby ratowniczej,
- przez siły natury (wichry, burze itp.).
-
Warunki udziału wykonawców w postępowaniu:
O usługę – sprzedaż sprężynek ziemniaczanych i ziemniaka na patyku – imprezy mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:
-
Złożą ofertę na odpowiednim formularzu (załącznik do niniejszego zapytania) wraz z niezbędnymi załącznikami do FORMULARZA OFERTY.
-
Złożą ofertę we wskazanym terminie.
-
Posiadają decyzję zatwierdzająco – rejestrującą lub wpis do rejestru zakładów prowadzących produkcję i obrót żywnością wydany przez właściwego terenowo Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.
-
Termin i sposób składania ofert:
-
Na zgłoszenie oferty oczekujemy w nieprzekraczalnym terminie do dnia 18.05.2018 r. w Urzędzie Gminy w Broku Plac Kościelny 6, 07 – 306 Brok w pok. nr 1 (sekretariat) do godz.15:00.
-
Oferty należy składać osobiście lub drogą pocztową w zamkniętych kopertach z dopiskiem – OFERTA sprzedażysprężynek ziemniaczanych i ziemniaka na patyku.
-
Organizator dokona wyboru najkorzystniejszej oferty.
-
O wynikach postępowania Wykonawcy zostaną powiadomieni mailowo lub telefonicznie.
-
Wykonawca rozliczy transakcję z Organizatorem w PLN nie później niż do 5 dni po podpisaniu umowy.
-
Kryterium
Najwyższa oferowana cena.
-
Jeśli uczestnicy przetargu zadeklarują tą samą cenę i nie można będzie dokonać wyboru oferty najkorzystniejszej, to Oferenci, którzy złożyli te oferty, zostaną wezwani do złożenia w określonym terminie ofert dodatkowych. Cena oferty dodatkowej nie może być niższa niż cena pierwotnie zaoferowana.
-
Informacje dotyczące przygotowania oferty:
-
Wykonawca powinien zapoznać się z warunkami wymienionymi w zapytaniu.
-
Wykonawca musi złożyć ofertę w terminie i sposób określony przez Organizatora.
-
Oferta musi być sporządzona czytelnie w języku polskim oraz opatrzona pieczątką
Wykonawcy i podpisana przez osobę upoważnioną. Oferta musi zawierać numer telefonu osoby do kontaktu .
-
Do oferty należy dołączyć:
- dane osoby upoważnionej do bieżących kontaktów z Organizatorem imprezy,
- aktualny wypis z właściwego rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej potwierdzający dopuszczenie do obrotu gospodarczego w zakresie objętym ofertą, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed terminem składania ofert,
- kserokopie decyzji zatwierdzająco – rejestrującej lub wpisu do rejestru zakładów prowadzących produkcję i obrót żywnością wydanych przez właściwego terenowo Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego,
- oświadczenie, że znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej, prawidłowe wykonanie powierzonych zadań (załącznik nr 2 do FORMULARZA OFERTY)
- oświadczenie o zapoznaniu się z warunkami konkursu i niezwłocznym podpisaniu umowy w przypadku wygrania konkursu (załącznik nr 1 do FORMULARZA OFERTY).
X. Organizator może unieważnić zapytanie ofertowe bez podania przyczyny.
XI. Osoba upoważniona do kontaktu w sprawie przedmiotu zamówienia: Ewa Młynarczuk, tel.: 29 7457531,537656562.
|